'Πλυτά': Το καθημερινό στέκι που ψάχναμε για αστεράτους μεζέδες
© Λεωνίδας Τούμπανος Τέσσερα ηχηρά ονόματα της εστίασης άνοιξαν ένα "εκτός πιάτσας" μαγαζί, που προφανώς θα τρέξουν όλοι να το δουν και να το δοκιμάσουν. 'Ισως οι περισσότεροι να μη συναντήσουν αυτό που περίμεναν στο Πλυτά. Το δυνατό μαγειρικό team δεν ένωσε εδώ τις δυνάμεις του για ένα νέο γαστρονομικό opening στο ρυθμό της εποχής, αλλά την κοινή του επιθυμία για ένα απλό μαγαζί γειτονιάς, με ύφος καφενείου που διαθέτει και φαγητό. Απλό μεν, αλλά με τη σφραγίδα των δημιουργών του. © Λεωνίδας Τούμπανος © Ντίνα Γκρουμούτη © Λεωνίδας Τούμπανος Τα ονόματα της παρέας γνωστά, καταξιωμένα και στην πρώτη γραμμή της εστιατορικής μας επικαιρότητας: o Περικλής Κοσκινάς, μάστορας της απλής, καθαρής ψαροφαγίας στην Cookoovaya, ο ιδιοσυγκρασιακός Γιάννης Λουκάκης που άνοιξε δρόμους με τη Moύργα της Θεσσαλονίκης και το Άκρα της Αθήνας, ο κορυφαίος ζαχαροπλάστης Σπύρος Πεδιαδιτάκης και, μαζί τους, ο ταλαντούχος Μάριος Κοροβέσης. Η κοινή ιδέα είχε...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ







Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.