πριν από  3 ώρες 45 λεπτά

Thetoc.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


iStock Aπό τη Βαλεντίνη Ρίζου, κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο, MSc, απόφοιτη Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών nutricare4health Valentini Rizou Dietitian Το πλούσιο θρεπτικό προφίλ κάνει το γιαούρτι να ξεχωρίζει στην ομάδα των γαλακτοκομικών. Με πρωτείνη, μικροθρεπτικά συστατικά, βιταμίνες και προβιοτικά, δίκαια θεωρείται υπερτροφή! • Πρωτείνη: Η περιεκτικότητα του γιαουρτιού σε πρωτείνη κυμαίνεται από 4 έως 10 γρ./100 γρ. τροφίμου. Το μεγάλο εύρος τιμών το οποίο παρατηρείται εξαρτάται από την εφαρμογή ή όχι της τεχνικής στραγγίσματος με την οποία απομακρύνεται ο ορός γάλακτος και προκύπτει το στραγγιστό γιαούρτι. Η συνολική πρωτείνη φαίνεται πως είναι 80% καζείνη και 20% πρωτείνη ορού. Η περιεκτικότητα πρωτείνης και η κατανάλωση γιαουρτιού κατ' επέκταση συμβάλλει στο υψηλό αίσθημα κορεσμού μετά την κατανάλωσή του, που είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο σε πλάνο απώλειας σωματικού βάρους. • Μικροθρεπτικά συστατικά: Το γιαούρτι είναι πηγή...

πριν από  13 ώρες 31 λεπτά

iStock Aπό τη Βαλεντίνη Ρίζου, κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο, MSc, απόφοιτη Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών nutricare4health Valentini Rizou Dietitian Το πλούσιο θρεπτικό προφίλ κάνει το γιαούρτι να ξεχωρίζει στην ομάδα των γαλακτοκομικών. Με πρωτείνη, μικροθρεπτικά συστατικά, βιταμίνες και προβιοτικά, δίκαια θεωρείται υπερτροφή! • Πρωτείνη: Η περιεκτικότητα του...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Γυναίκα
    Palo presentation