πριν από  4 ώρες 27 λεπτά

Missbloom.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Έχει μια ωραία αύρα καφενείου το "Σεράμικο", ζεστή και φιλόξενη, που βγάζει γλυκιά οικειότητα σα να έχει καρυκευτεί με μια πρέζα Θεσαλονικιώτης χαλαρουίτας. Λογικό, άλλωστε, μια που η αυτή η γαστροταβέρνα του Κεραμεικού είναι το μικρό αδερφάκι του διάσημου "Σέμπρικο": το σημείο - μηδέν για τη γέννηση της μοντέρνας γαστρονομικής σκηνής της Θεσσαλονίκης. Ο σεφ, του, Γιώργος Μποϊδάνης, πάλι στη Θεσσαλονίκη ανδρώθηκε μαγειρικά, έχοντας αποκτήσει τα γαλόνια του στην κουζίνα του "Μαμαλούκα" - άλλο μαγαζί - σταθμός στη σκηνή της πόλης αυτό. Πώς να μη φέρει κάτι από τη βασίλισσα του Βορά μαζί του στην πρωτεύουσα, λοιπόν; Εδώ στην Αθήνα, πάντως, ο Μποϊδάνης υπογράφει ένα μενού που κινείται στο φάσμα της μοντέρνας ελληνικής κουζίνας με comfort χαρακτήρα, μιξάροντας παρείστικη λογική της μοιρασιάς, επιλεγμένη πρώτη ύλη και μαγειρικούς νεοτερισμούς στη φιλοσοφία της γαστροταβέρνας. Αρκετά από τα πιάτα, μάλιστα, έρχονται κατευθείαν από το...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Γυναίκα
    Palo presentation