Πώς να φτιάξεις αφράτο ψωμί του τοστ, χωρίς συντηρητικά
Αν έχουμε δοκιμάσει έστω μία φορά σπιτικό ψωμί του τοστ, ξέρουμε πόσο μεγάλη διαφορά έχει σε γεύση, άρωμα και υφή σε σχέση με τα έτοιμα του εμπορίου. Είναι αφράτο, μαλακό, ιδανικό για τοστ, σάντουιτς ή ακόμα και για γαλλικό πρωινό. Και το καλύτερο; Ξέρουμε ακριβώς τι βάζουμε μέσα. Χωρίς συντηρητικά, χωρίς πρόσθετα, μόνο με απλά υλικά και μεράκι. Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο mama365.gr
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Αν έχουμε δοκιμάσει έστω μία φορά σπιτικό ψωμί του τοστ, ξέρουμε πόσο μεγάλη διαφορά έχει σε γεύση, άρωμα και υφή σε σχέση με τα έτοιμα του εμπορίου. Είναι αφράτο, μαλακό, ιδανικό για τοστ, σάντουιτς ή ακόμα και για γαλλικό πρωινό. Και το καλύτερο; Ξέρουμε ακριβώς τι βάζουμε μέσα. Χωρίς συντηρητικά, χωρίς πρόσθετα, μόνο με απλά υλικά και μεράκι. Τι χρειαζόμαστε500...
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.