Πώς οι Ιταλοί τρώνε πίτσα κάθε μέρα και παραμένουν αδύνατοι - Η αλήθεια πίσω από το μεσογειακό πιάτο
iStock Ποίος είπε ότι η πίτσα είναι "απαγορευμένη" για όσους προσέχουν το βάρος τους; Στην Ιταλία, η πίτσα είναι παράδοση και τρόπος ζωής. Και ενώ πολλοί από εμάς προσπαθούμε να περιορίσουμε τις θερμίδες, οι Ιταλοί καταφέρνουν να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους πιάτο κάθε μέρα, χωρίς να ανησυχούν για τη ζυγαριά. Τι κρύβεται πίσω από αυτή την υγιή ισορροπία; Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς οι Ιταλοί καταφέρνουν να συνδυάζουν γεύση και υγεία με μοναδικό τρόπο. Πώς οι Σκανδιναβοί καταναλώνουν βούτυρο και πατάτες χωρίς να ανησυχούν για τις θερμίδες 1. Ποιότητα και όχι ποσότητα Για τον Ιταλό, η πίτσα δεν είναι ένα βαρύ και λιπαρό φαγητό. Είναι ένα λεπτό φύλλο ζύμης, με φρέσκια ντομάτα San Marzano, αυθεντική μοτσαρέλα και λίγο καλό παρθένο ελαιόλαδο. Το μυστικό κρύβεται στην ποιότητα των υλικών, εκεί βρίσκεται όλη η διαφορά. Στην Ιταλία, η υπερβολή δεν έχει θέση στο τραπέζι. Αντί για τεράστιες και βαριές μερίδες, η πίτσα προσφέρεται ως ένα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.