πριν από  1 ημέρα 13 ώρες

Missbloom.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Νέα εστιατόρια και νέα μπαρ στην πόλη - νέα ήθη και έθιμα (βλέπε trends) στα της αθηναϊκής εστίασης δεδομένα. Η νέα σεζόν έχει για τα καλά μπει και ολοένα και περισσότερα φρέσκα σημεία εμφανίζονται και απασχολούν. Μέρη όπως τα παρακάτω:Πλυτά Ath. Όταν ο Περικλής Κοσκινάς και ο Μάριος Κοροβέσης της Cookoovaya συνάντησαν τους Γιάννη Λουκάκη και Σπύρο Πεδιαδιτάκη των Άκρων, τότε προέκυψε αυτό το καφενείο-ταβερνείο στην outsider γειτονιά της Γούβας Παγκρατίου και την ομώνυμη με το κατάστημα πλατεία. Στον χώρο μιας παλιάς ταβέρνας λοιπόν, οι προαναφερθέντες γευσιπλάστες παρουσιάζουν ένα ελληνόστροφο κόνσεπτ γεύσης -σε καμιά περίπτωση εστιατορικό- με ύφος μαγαζιού γειτονιάς, που σχεδόν το επιβάλλει η τοποθεσία του. Ψησταριά, ξυλόφουρνος, κατσαρόλα και ψάρι/κρέας είναι οι άξονες της δημιουργίας (με περισσότερο μαγειρευτό το μεσημέρι και σχάρα το βράδυ), σε ένα μενού που αλλάζει δύο φορές την ημέρα, με πράγματα κυρίως για τη μέση. Info...

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Γυναίκα
    Palo presentation