Σε αυτά τα νέα εστιατόρια και μπαρ τρώει και πίνει τώρα η Αθήνα
Νέα εστιατόρια και νέα μπαρ στην πόλη - νέα ήθη και έθιμα (βλέπε trends) στα της αθηναϊκής εστίασης δεδομένα. Η νέα σεζόν έχει για τα καλά μπει και ολοένα και περισσότερα φρέσκα σημεία εμφανίζονται και απασχολούν. Μέρη όπως τα παρακάτω:Πλυτά Ath. Όταν ο Περικλής Κοσκινάς και ο Μάριος Κοροβέσης της Cookoovaya συνάντησαν τους Γιάννη Λουκάκη και Σπύρο Πεδιαδιτάκη των Άκρων, τότε προέκυψε αυτό το καφενείο-ταβερνείο στην outsider γειτονιά της Γούβας Παγκρατίου και την ομώνυμη με το κατάστημα πλατεία. Στον χώρο μιας παλιάς ταβέρνας λοιπόν, οι προαναφερθέντες γευσιπλάστες παρουσιάζουν ένα ελληνόστροφο κόνσεπτ γεύσης -σε καμιά περίπτωση εστιατορικό- με ύφος μαγαζιού γειτονιάς, που σχεδόν το επιβάλλει η τοποθεσία του. Ψησταριά, ξυλόφουρνος, κατσαρόλα και ψάρι/κρέας είναι οι άξονες της δημιουργίας (με περισσότερο μαγειρευτό το μεσημέρι και σχάρα το βράδυ), σε ένα μενού που αλλάζει δύο φορές την ημέρα, με πράγματα κυρίως για τη μέση. Info...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.