πριν από  6 ώρες 0 λεπτά

Zinapost.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Υλικά:4-6 λεπτά φιλέτα από στήθος ή μπούτι κοτόπουλου4-6 φέτες προσούτο4-6 μεγάλα φύλλα φασκόμηλου, ολόκληρα½ ποτήρι λευκό ξηρό κρασί1 κ.γ. αλεύρι2 κ.σ. βούτυρο1 φλ. ζωμός κοτόπουλου ή λαχανικών2 κ.σ. ελαιόλαδολίγο αλάτι - φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση: Τυλίγουμε κάθε ένα από τα κομμάτια κοτόπουλου με τις αντίστοιχες, σε αριθμό, φέτες προσούτο. Μία γύρω από κάθε ένα και σταθεροποιούμε με μια οδοντογλυφίδα, στην κάθε ένωση. Σε μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι, με τα φύλλα φασκόμηλου και σοτάρουμε το κοτόπουλου, για λίγα λεπτά από την κάθε πλευρά, μέχρι να γίνει τραγανό το προσούτο. Σβήνουμε με το κρασί αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε για περίπου, 5 λεπτά, μέχρι να ψηθεί το φιλέτο. Βγάζουμε το κοτόπουλο από το τηγάνι και το κρατάμε σκεπασμένο σε πιάτο. Ρίχνουμε στο τηγάνι το αλεύρι, το βούτυρο και τον ζωμό και ανακατεύουμε με σύρμα ή ξύλινη κουτάλα, μέχρι να έχουμε μια λεία και βελούδινη σάλτσα. Αν δεν θέλουμε πολύ έντονη γεύση από...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Γυναίκα
    Palo presentation