πριν από  7 ώρες 50 λεπτά

Missbloom.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής επιτροπής του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης και το παρουσιάζει. Αυτή την εβδομάδα, ο Βαλσάμης Δουκάκης γράφει για το περίφημο κοντοσούβλι με καλαμάρι στο 'Travolta'. Η μοντέρνα θαλασσινή ταβέρνα των Σπύρου και Βαγγέλη Λιάκου, που συγκεντρώνει στο Περιστέρι διαβασμένους θαλασσοφάγους απ' όλη την Αττική, μας υποδέχτηκε ανακαινισμένη εκ βάθρων, έχοντας αποκτήσει πλέον την εικόνα ενός σύγχρονου εστιατορίου ψαριού με θαλασσινές αναφορές στη διακόσμηση και κομψή ατμόσφαιρα. Εκείνες βέβαια που μένουν αμετακίνητες στη θέση τους είναι οι ανατρεπτικές τους ρετσέτες που στο πέρασμα του χρόνου έχουν αποκτήσει το χαρακτήρα του κλασικού όπως το εξαιρετικό καλαμάρι που έρχεται περασμένο ολόκληρο σε κοντοσούβλι. Το απελευθερώνουν μπροστά σου και το βουτούν κατόπιν σε μια μαύρη "θάλασσα" από το μελάνι του με πικάντικα στοιχεία και ταιριαστή οξύτητα λεμονιού. Ακολούθησε...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Γυναίκα
    Palo presentation