Το Taste Atlas δίνει συνταγή για την τέλεια μπολονέζ
Δείτε την αυθεντική ιταλική συνταγή για την τέλεια μπολονέζ βήμα προς βήμα σε βίντεο Άκουσε το άρθρο loading audio 00.00/ Newsbomb2 Μαίου 2025 · 20:00 unsplash ΓΥΝΑΙΚΑ 1' URL COPIED Αν υπάρχει ένα πιάτο που να χαρακτηρίζει και να εκπροσωπεί την ιταλική κουζίνα, αυτό είναι αναμφίβολα το Tagliatelle al ragu alla Bolognese και το Taste Atlas μας παρουσιάζει την αυθεντική συνταγή. Πρόκειται για ένα παραδοσιακό έδεσμα που γεννήθηκε στη Μπολόνια και συνδυάζει τις φρέσκιες ταλιατέλες με ένα πλούσιο και ναπολιτάνικο ραγού, φτιαγμένο με κιμά βοδινού και χοιρινού, ντομάτα και άλλα εκλεκτά υλικά. Το πιάτο συχνά συγχέεται με το διεθνώς διαδεδομένο "σπαγγέτι μπολονέζ", όμως το αυθεντικό πιάτο της Μπολόνιας δεν έχει σχεδόν καμία σχέση με αυτή τη δημοφιλή εκδοχή. Στην πραγματικότητα, στη Μπολόνια το ραγού ποτέ δεν σερβίρεται με σπαγγέτι. Αν δεν συνοδεύει ταλιατέλες, τότε συνήθως το συναντάμε με άλλες φαρδιές κορδελοειδείς πάστες, όπως οι φετουτσίνες...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.