πριν από  8 ημέρες 16 ώρες

Shape.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


iStock Το καλοκαίρι είναι η εποχή που το φαγητό και η παραλία συνδυάζονται με τον πιο απολαυστικό τρόπο, όμως το να απολαμβάνεις τον ήλιο και τη θάλασσα δεν πρέπει να σημαίνει ότι παραμελείς την ασφάλεια των γευμάτων σου. Όπως τονίζει ο Καθηγητής στο Τμήμα Εφαρμοσμένων Επιστημών στο Northumbria University στο Νιούκαστλ, Edward Fox, σε άρθρο του στο The Conversation, η ζέστη και η υγρασία του καλοκαιριού δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη βακτηρίων, ειδικά σε ευπαθή τρόφιμα όπως το κρέας, τα αυγά και τα γαλακτοκομικά. Έτσι, ενώ εσύ χαλαρώνεις στην ξαπλώστρα, τα μικρόβια μπορεί να κάνουν πάρτι στο ταπεράκι σου χωρίς να το καταλάβεις. Μπύρες και κοκτέιλ στην παραλία: Οι άγνωστοι κίνδυνοι που κρύβουν Η σωστή διαχείριση των τροφίμων μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ μιας ευχάριστης καλοκαιρινής ημέρας και μιας απρόσμενης ταλαιπωρίας. Για να απολαύσεις το φαγητό σου στην παραλία χωρίς ανησυχίες για τροφική δηλητηρίαση...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Γυναίκα
    Palo presentation