Χρήστο Σιδηρόπουλε, πώς είναι να κάνεις fine dining στη Σύμη;
Πέρυσι το εστιατόριο Agora, στο boutique ξενοδοχείο The Old Market και τη Σύμη μας συστήθηκε. Φέτος μας δείχνει τις πραγματικές δυνατότητές του, που μοιάζουν γευστικά τεράστιες. Υπεύθυνος της δημιουργικής διαδικασίας εδώ είναι ο 32χρονος σεφ Χρήστος Σιδηρόπουλος, που εμπράκτως αποδεικνύει πως αποτελεί έναν από τα πιο χαρισματικούς μάγειρες της γενιάς του. Μιλά στο 'α' για την πορεία, τη φιλοσοφία και τους στόχους - τόσο του ίδιου όσο και του Agora. Περιέγραψέ μας με λίγα λόγια τη διαδρομή σου. Μεγάλωσε στη Χαλκιδική όπου και έμεινα μέχρι τα 18 μου χρόνια. Μετά πήγα να σπουδάσω πληροφορική -αν και ποδοσφαιριστής ήθελα κάποια στιγμή να γίνω- και στα 19 μου πήρα την απόφαση να πάω σε σχολή μαγειρικής, στη Θεσσαλονίκη. Οι πρώτες σκέψεις έγιναν όταν οι συμφοιτητές μου, μου έλεγαν πόσο καλά μαγειρεύω - μη φανταστείς τίποτα σπουδαίο, κυρίως ζυμαρικά. Ίσως υπήρχε και κάποια γεωγραφική προδιάθεση καθώς από την περιοχή μου -την Νικήτη...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.