Ζυμαρικά Alfredo με γαρίδες και μπέικον
Αυτή η εκδοχή alfredo με μπέικον σκόρδου είναι η απόλυτη απόλαυση της εβδομάδας, με ζουμερές γαρίδες, καπνιστό μπέικον και μια πλούσια, κρεμώδη σάλτσα που θα κάνει τους γευστικούς σας κάλυκες να χορεύουν από απόλαυση. Συνολικός χρόνος 25 λεπτά Χρόνος προετοιμασίας 15 λεπτά Ώρα μαγειρέματος 10 λεπτά Απόδοση 4 μερίδεςΣυστατικά 6 φέτες μπέικον, ψιλοκομμένες 455 γρ. γαρίδες, ξεφλουδισμένες και καθαρισμένες 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι ½ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι ½ μέτριο κίτρινο κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους 1 μέτρια ντομάτα, κομμένη σε κύβους 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος (480 mL) 500 γρ. fettuccine, μαγειρεμένο 1 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα (110 γρ.) ½ φλιτζάνι φρέσκο μαϊντανό (20 γρ.), ψιλοκομμένοΕκτέλεση Σε ένα μεγάλο τηγάνι ή άλλο σκεύος σοτάρετε το μπέικον σε μέτρια φωτιά μέχρι να γίνει τραγανό. Προσθέστε τις γαρίδες, αλάτι και πιπέρι και μαγειρέψτε μέχρι οι γαρίδες να γίνουν ροζ και αδιαφανείς.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα







Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.