πριν από  3 ώρες 15 λεπτά

Pronews.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Newsroom | email: [email protected] Το σουσάμι βρίσκεται σε πολλά αρτοπαρασκευάσματα, όπως είναι το κουλούρι Θεσσαλονίκης, ενώ από αυτό παρασκευάζεται το ταχίνι. Αποτελεί εξαιρετική προσθήκη σε πολλές συνταγές, όπως οι σαλάτες, οι πίτες, τα ζυμαρικά, το κοτόπουλο και το ψάρι. Το ταχίνι είναι 100% αλεσμένο σουσάμι, το οποίο διατηρεί όλα τα θρεπτικά συστατικά του πολύτιμου σπόρου και είναι αρκετά εύκολο στη χρήση του. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε ψωμί, φρυγανιές, παξιμάδια, είτε σαν συστατικό σε διάφορες συνταγές όπως ταχινόσουπα ή ταχινόπιτα ή ακόμα και με φρούτα. Δείτε τα πολλαπλά οφέλη που έχει η κατανάλωση σουσαμιού για την υγεία: Βελτιώνει την πέψη Τα έλαια που περιέχουν οι σπόροι σουσαμιού συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος, ενώ οι φυτικές του ίνες βοηθούν στην καλύτερη κινητικότητα του εντέρου και την αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας. Ενισχύει την οστική πυκνότητα Το σουσάμι αποτελεί φυσική πηγή ασβεστίου...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κόσμος
    Palo presentation