Δείτε τα πολλαπλά οφέλη που έχει η κατανάλωση σουσαμιού για την υγεία
Newsroom | email: [email protected] Το σουσάμι βρίσκεται σε πολλά αρτοπαρασκευάσματα, όπως είναι το κουλούρι Θεσσαλονίκης, ενώ από αυτό παρασκευάζεται το ταχίνι. Αποτελεί εξαιρετική προσθήκη σε πολλές συνταγές, όπως οι σαλάτες, οι πίτες, τα ζυμαρικά, το κοτόπουλο και το ψάρι. Το ταχίνι είναι 100% αλεσμένο σουσάμι, το οποίο διατηρεί όλα τα θρεπτικά συστατικά του πολύτιμου σπόρου και είναι αρκετά εύκολο στη χρήση του. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε ψωμί, φρυγανιές, παξιμάδια, είτε σαν συστατικό σε διάφορες συνταγές όπως ταχινόσουπα ή ταχινόπιτα ή ακόμα και με φρούτα. Δείτε τα πολλαπλά οφέλη που έχει η κατανάλωση σουσαμιού για την υγεία: Βελτιώνει την πέψη Τα έλαια που περιέχουν οι σπόροι σουσαμιού συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος, ενώ οι φυτικές του ίνες βοηθούν στην καλύτερη κινητικότητα του εντέρου και την αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας. Ενισχύει την οστική πυκνότητα Το σουσάμι αποτελεί φυσική πηγή ασβεστίου...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Κόσμος
- Αμερική(0)
- Αφρική(0)
- Βόρεια Αμερική(0)
- Ευρώπη(37)
- Κύπρος(363)
- Μέση Ανατολή(1)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.