πριν από  11 ώρες 37 λεπτά

Pronews.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Newsroom | email: [email protected] Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, γιατί τα φρούτα μουχλιάζουν τόσο γρήγορα; Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως η μούχλα ευδοκιμεί όπου υπάρχει νερό και οξυγόνο. Επομένως ο ρυθμός με τον οποίο μουχλιάζουν τα φρούτα συνήθως εξαρτάται από την περιεκτικότητα του φρούτου σε νερό, το πότε συλλέχθηκε το φρούτο και τον τρόπο αποθήκευσης. Για παράδειγμα, τα μούρα μουχλιάζουν συνήθως πιο γρήγορα από άλλα φρούτα, επειδή η περιεκτικότητά τους σε νερό είναι πολύ υψηλή. Περισσότερα σχετικά με το πώς να κάνετε τα φρούτα σας να διαρκέσουν λίγο περισσότερο, παραθέτει η διατροφολόγος Rachel Fine, ιδρύτρια του To The Pointe Nutrition. Ακολουθούν οι συμβουλές της σχετικά με τον καλύτερο τρόπο για να σταματήσετε να σχηματίζουν μούχλα πολύ γρήγορα διάφορα είδη φρούτων. Πώς να διατηρήσετε τα μούρα φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να αποτρέψετε την μούχλα Τα μούρα όπως τα βατόμουρα, οι φράουλες και τα σμέουρα είναι μερικά από...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κόσμος
    Palo presentation