πριν από  4 ημέρες 7 ώρες

Menshouse.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Στην τρέχουσα χρονική συγκυρία και με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, οι περισσότεροι επιχειρηματίες στη Σαντορίνη ανησυχούν για το πώς θα σώσουν ένα καλοκαίρι που δεν πάει καλά τουριστικά, με τις εκτιμήσεις να μιλούν μέχρι στιγμής για πτώση 20-30% συγκριτικά με πέρυσι. Μια συγκεκριμένη κατηγορία επαγγελματιών του νησιού ωστόσο, αγωνιά για κάτι πολύ πιο απτό και μακροπρόθεσμο. Το μέλλον του περίφημου σαντορινιού κρασιού. Το πράγμα είναι τόσο σοβαρό ώστε βρισκόμαστε ήδη σε οριακό σημείο. Ο αυτόριζος αμπελώνας της Σαντορίνης, μοναδικός στον κόσμο και με ιστορία χιλιάδων χρόνων, ή θα καταφέρει να προσαρμοστεί στα νέα, άσχημα, δεδομένα ή σε λίγα χρόνια, ίσως και ως το 2042 λένε αυτοί που ξέρουν με βάση επιστημονικά μαθηματικά μοντέλα, θα έχει αφανιστεί. Η περσινή παραγωγή τρύγου ήταν 700-800 τόνοι σταφύλι. Οι ντόπιοι οινοποιοί θα είναι "ευτυχισμένοι" αν φέτος πλησιάσουν τα μισά. Για να αντιληφθείτε την πτώση, στις αρχές των 90's μιλάγαμε...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κόσμος
    Palo presentation