πριν από  13 ώρες 15 λεπτά

Flash.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Όπως αναφέρεται στο bgr.com, ένα εστιατόριο στο Πόρτλαντ των ΗΠΑ ξεκίνησε να σερβίρει σολομό που δεν έχει παραχθεί φυσικά, αλλά σε εργαστήριο. Το γεγονός είναι ένα ορόσημο στην προσπάθεια για εξεύρεση βιώσιμων τροφών που δεν θα επιβαρύνουν το περιβάλλον και δεν θα εξαρτώνται από τις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής.Το εστιατόριο που σερβίρει το πρώτο εργαστηριακό ψάρι Το εν λόγω εστιατόριο λέγεται Kann και προσφέρει τον "συνθετικό" σολομό κάθε Πέμπτη από τις αρχές Ιουνίου. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό των ιδιοκτητών, αν όλα πάνε καλά, θα προσφέρεται καθημερινά από τον Ιούλιο. Το προϊόν έχει ήδη εγκριθεί από τον αμερικανικό FDA, κάτι που ανοίγει τον δρόμο για την καθολική υιοθέτησή του. Ο σολομός αυτός κατατάσσεται σε μια ταχέως αναπτυσσόμενη "οικογένεια" εργαστηριακών κρεάτων που στοχεύουν στη μείωση της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης. Πέρα από τον σολομό, στον κόσμο των εναλλακτικών πρωτεϊνών έχουν ήδη κυκλοφορήσει και άλλα είδη...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κόσμος
    Palo presentation