πριν από  1 ημέρα 11 ώρες

ΣΚΑΪ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Εάν η Άννα Άνερφαλτ λάβει άδεια να πουλάει τζιν, ουίσκι και σναπς σε επισκέπτες στο αποστακτήριο της οικογένειάς της κοντά στο Νόρταλγιε στη Σουηδία, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνει είναι να τους προειδοποιήσει για τους κινδύνους του αλκοόλ. Από την 1η Ιουνίου, οι μικρές ζυθοποιίες, οι αμπελώνες και τα αποστακτήρια θα μπορούν να πωλούν απευθείας στους πελάτες - η πρώτη "χαλάρωση" του μονοπωλίου αλκοόλ της Σουηδίας, που ισχύει πλέον εδώ και 100 έτη. Όπως αναλύει το πρακτορείο Reuters, στόχος είναι η τόνωση του τουρισμού και η ανάπτυξη των μικρών επιχειρήσεων, διατηρώντας παράλληλα τον ρόλο των Systembolaget - κρατικών καταστημάτων ποτών - στον περιορισμό της πρόσβασης στο αλκοόλ και της βλάβης της δημόσιας υγείας. "Η αλλαγή στη νομοθεσία θα έχει ως προϋπόθεση μια προειδοποίηση σχετικά με τους κινδύνους της κατανάλωσης αλκοόλ", δήλωσε η Άννα Άνερφαλτ, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Νόρταλγιε Μπρανέρι, περιγράφοντας έναν από τους όρους...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κόσμος
    Palo presentation