πριν από  3 ημέρες 15 ώρες

Queen.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Από θρυμματισμένο μέχρι σπασμένο πάγο, παρακάτω θα βρεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να φτιάξεις τα πιο επιτυχημένα κοκτέιλ φέτος το καλοκαίρι. Ο πάγος είναι ένα κρίσιμο συστατικό οποιασδήποτε συνταγής κοκτέιλ και πρέπει να του δώσεις εξίσου μεγάλη σημασία όσο στα ποτά, τους χυμούς, τα bitters και οτιδήποτε άλλο προσθέτεις στο ποτό σου. Εάν δηλαδή αγοράσεις την πιο ακριβή και καλή βότκα που κυκλοφορεί στην αγορά για να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, γιατί να τα χαλάσεις όλα χρησιμοποιώντας μπαγιάτικο ή θολό πάγο, που τον έχεις μήνες στην κατάψυξη; Beach time! Πώς θα έχεις πάγο για περισσότερη ώρα στο ψυγειάκι σου Μία από τις πιο σημαντικές λειτουργίες του πάγου σε ένα κοκτέιλ είναι ο τρόπος που λιώνει και το διατηρεί σε ισορροπία με την κατάλληλη ποσότητα αραίωσης (και παράλληλα δροσερό!). Εκτός από την ποιότητα του πάγου, το σχήμα του είναι επίσης σημαντικό: Εάν λιώσει πολύ γρήγορα, θα αποδυναμωθεί η γεύση. Παρακάτω θα μάθεις...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κόσμος
    Palo presentation