πριν από  8 ώρες 29 λεπτά

News247.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ό,τι τρώμε μπορεί να βοηθήσει ή να βλάψει τον εγκέφαλο μας και το ήπαρ. Το κατ' εξοχήν βοηθητικό τρόφιμο το έχεις πλάγια στο ψυγείο σου. ΝΙΚΗ ΜΠΑΚΟΥΛΗ 21 Ιουλίου 2025 11:11 share this on facebook share this on twitter share this on linkedin share this on messenger share this on messenger Ερευνητές από τη Βοστώνη, το Σικάγο και την Ουάσινγκτον συνεργάστηκαν για να τσεκάρουν αν όντως, οι τροφές που περιέχουν χολίνη θα μπορούσαν να μειώσουν τον κίνδυνο εμφάνισης Αλτσχάιμερ, όπως μεγαλώνουμε -συσχέτιση που είχαν προτείνει διάφορες προηγούμενες εργασίες. Η χολίνη είναι μικροθρεπτικό συστατικό που είναι κρίσιμη για την πρόληψη προβλημάτων, όπως η λιπώδης νόσος του ήπατος. Ανεπάρκεια της μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στο ήπαρ, μυϊκή βλάβη ή γνωστικές δυσλειτουργίες. Σχετικό Άρθρο Υγεία Λιπώδες ήπαρ: Πώς μπορούμε να διώξουμε το λίπος από το συκώτι Υπάρχει -σε μεγάλη περιεκτικότητα- στο αυγό, το μπρόκολο, τα πουλερικά, το γάλα και το γιαούρτι...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κόσμος
    Palo presentation