Συνταγή για αρακά με λαχανικά στο τηγάνι
Ο αρακάς με πατάτα και καρότο στο τηγάνι είναι ένα απλό, υγιεινό και γρήγορο πιάτο, ιδανικό για καθημερινό γεύμα. Συνδυάζει τον γλυκό αρακά με τη γήινη γεύση της πατάτας και τη φρεσκάδα του καρότου. Το ελαφρύ σοτάρισμα στο ελαιόλαδο αναδεικνύει τα αρώματα των λαχανικών, ενώ το λεμόνι στο τέλος δίνει ευχάριστη οξύτητα. Σερβίρεται μόνο του ή συνοδεύει τέλεια φέτα και ψωμί. Είναι ιδανική επιλογή για νηστεία ή για όσους προτιμούν ελαφριά, φυτικά γεύματα χωρίς πολύ κόπο. Γίνεται εύκολα και αρέσει σε μικρούς και μεγάλους.Αρακάς με πατάτα και καρότο στο τηγάνιΥλικά (για 2-3 μερίδες)400 γρ. αρακάς (κατεψυγμένος ή φρέσκος)1 πατάτα κομμένη σε κύβους1 καρότο κομμένο σε λεπτές φέτες1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο1 σκελίδα σκόρδο (προαιρετικά)4-5 κ.σ. ελαιόλαδο1/2 φλ. νερό ή ζωμός λαχανικώνΑλάτι, πιπέριΛίγο λεμόνι για το σερβίρισμαΆνηθος ή μαϊντανός (προαιρετικά)ΕκτέλεσηΣοτάρισε το κρεμμύδι σε βαθύ τηγάνι με το ελαιόλαδο για 2-3 λεπτά μέχρι να...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Κόσμος
- Αμερική(0)
- Αφρική(0)
- Βόρεια Αμερική(0)
- Ευρώπη(38)
- Κύπρος(270)
- Μέση Ανατολή(0)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.