Τα 9 "πιο υποτιμημένα" τρόφιμα (που θα πρέπει να προσθέσουμε στη διατροφή μας)
Πολλοί από όσους ξεκινούν ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής, "τείνουν να πέφτουν σε συγκεκριμένα μοτίβα. Είμαστε πλάσματα της συνήθειας". Αυτό υποστηρίζει η διαιτολόγος-διατροφολόγος Μίντι Χάαρ, βοηθός κοσμήτορα στη Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας του Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Νέας Υόρκης. "Αλλά από διατροφικής άποψης, (μόνο) διαφοροποιώντας τη διατροφή σας, θα πάτε μπροστά", συνέχισε, εξηγώντας, ότι το να αλλάζει το συνηθισμένο σας πρόγραμμα διατροφής, θα μπορούσε να είναι επίσης μια ευχάριστη έκπληξη "για τους γευστικούς σας κάλυκες". Οι συντάκτες του περιοδικού Time ζήτησαν από διαιτολόγους να αποκαλύψουν τα αγαπημένα τους underrated (υποτιμημένα) υγιεινά τρόφιμα, καθώς και ιδέες για την ένταξή τους στη διατροφή. 1.Σέλινο Το απλό κοτσάνι σέλινου αξίζει να το ξανασκεφτούμε, σύμφωνα με τους ειδικούς. Είναι γεμάτο με απαραίτητα θρεπτικά συστατικά όπως η βιταμίνη Κ, το κάλιο και το φυλλικό οξύ, καθώς και ποικιλία αντιοξειδωτικών. Ακόμη...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Κόσμος
- Αμερική(0)
- Αφρική(0)
- Βόρεια Αμερική(0)
- Ευρώπη(42)
- Κύπρος(294)
- Μέση Ανατολή(0)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.