πριν από  22 ώρες 58 λεπτά

Iefimerida.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το 2017, με μόλις $900 σε αποταμιεύσεις, ο Αρμάν Ογκανεσιάν ξεκίνησε μαζί με τους παιδικούς του φίλους τον σεφ Ντέιβ Κοπουσιάν και τον Τόμι Ρουμπενιάν να πουλάει πικάντικο κοτόπουλο τύπου Nashville σε ένα πρόχειρο pop-up σε πάρκινγκ στο Λος Άντζελες. Εφτά χρόνια μετά η επιχειρηματική ιδέα του 24χρονου τότε stand-up κωμικου που δεν είχε καμία εμπειρία στην εστίαση ή τις επιχειρήσεις εξελίχθηκε με τρόπο που κανείς δεν περίμενε. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Αρχικά, η ιδέα αντιμετωπίστηκε με σκεπτικισμό, ακόμη και από τον ίδιο τον Κοπουσιάν, ο οποίος είχε δουλέψει σε εστιατόρια με αστέρι Michelin και δήλωσε στον Ογκανεσιάν ότι δεν του αρέσει καν το κοτόπουλο. Τελικά, ο Κοπουσιάν συμμετείχε, στην αναζήτησή τους όμως για επενδυτές, όλοι τους απέρριψαν εκτός από τον Τόμι Ρουμπενιάν. Κάπως έτσι οι τρεις τους άρχισαν να κάνουν οικονομίες και να ψάχνουν συνταγές αντλώντας έμπνευση από το δημοφιλές εστιατόριο Howlin' Ray's στο Λος...

πριν από  20 ώρες 8 λεπτά

Flash.gr

Το 2017, με μόλις 900 δολάρια σε αποταμιεύσεις, ο Αρμάν Ογκανεσιάν ξεκίνησε μαζί με τους παιδικούς του φίλους, τον σεφ Ντέιβ Κοπουσιάν και τον Τόμι Ρουμπενιάν, να πουλάει πικάντικο κοτόπουλο τύπου Nashville σε ένα πρόχειρο pop-up σε πάρκινγκ στο Λος Άντζελες. Εφτά χρόνια μετά η επιχειρηματική ιδέα του 24χρονου τότε stand-up κωμικου που δεν είχε καμία εμπειρία στην...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κόσμος
    Palo presentation