πριν από  18 ώρες 41 λεπτά

Lesvospost.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Παραγωγών Αποσταγμάτων & Αλκοολούχων Ποτών (Σ.Ε.Α.Ο.Π.), σε συνεργασία με το Burgundy School of Wine & Spirits Business και με την υποστήριξη της Ποτοποιίας Πλωμαρίου "Ισίδωρος Αρβανίτης", της Ποτοποιίας "Ι. Βαρβαγιάννης" και της Ποτοποιίας "Σπέντζα" διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο: "Μελετώντας το Ούζο Λέσβου: Από την τοπική παράδοση στην διεθνή αγορά" Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη 29 Μαίου 2025, ώρα 19.00 - 21.00, στην αίθουσα "ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΥΛΑΚΕΛΛΗΣ", του Συνεδριακού και Πολιτιστικού Κέντρου του Επιμελητήριου Λέσβου. Στην εκδήλωση, εκ μέρους του Συνδέσμου, θα μιλήσει ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Α.Ο.Π, κ. Χάρης Μαυράκης, για το ούζο και τις δυνατότητές του για περαιτέρω ανάπτυξη στις διεθνείς αγορές. Ειδικότερα για το ούζο της Λέσβου, θα μιλήσει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ποτοποιών Αποσταγματοποιών Λέσβου, κ. Δημήτριος Σπέντζας και ο Προϊστάμενος της Χημικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης, κ. Απόστολος Γαβριήλ. Ο υπεύθυνος του...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Aιγαίο
      Palo presentation