Εκδήλωση για το Ούζο Λέσβου: Από την Τοπική Παράδοση στη Διεθνή Αγορά - Πέμπτη 29 Μαίου στη Μυτιλήνη
Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Παραγωγών Αποσταγμάτων & Αλκοολούχων Ποτών (Σ.Ε.Α.Ο.Π.), σε συνεργασία με το Burgundy School of Wine & Spirits Business και με την υποστήριξη της Ποτοποιίας Πλωμαρίου "Ισίδωρος Αρβανίτης", της Ποτοποιίας "Ι. Βαρβαγιάννης" και της Ποτοποιίας "Σπέντζα" διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο: "Μελετώντας το Ούζο Λέσβου: Από την τοπική παράδοση στην διεθνή αγορά" Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη 29 Μαίου 2025, ώρα 19.00 - 21.00, στην αίθουσα "ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΥΛΑΚΕΛΛΗΣ", του Συνεδριακού και Πολιτιστικού Κέντρου του Επιμελητήριου Λέσβου. Στην εκδήλωση, εκ μέρους του Συνδέσμου, θα μιλήσει ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Α.Ο.Π, κ. Χάρης Μαυράκης, για το ούζο και τις δυνατότητές του για περαιτέρω ανάπτυξη στις διεθνείς αγορές. Ειδικότερα για το ούζο της Λέσβου, θα μιλήσει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ποτοποιών Αποσταγματοποιών Λέσβου, κ. Δημήτριος Σπέντζας και ο Προϊστάμενος της Χημικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης, κ. Απόστολος Γαβριήλ. Ο υπεύθυνος του...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(32)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(33)
- Θεσσαλία(225)
- Θεσσαλονίκη(26)
- Θράκη(2)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(136)
- Μακεδoνία(68)
- Πελοπόννησος(104)
- Στερεά Ελλάδα(48)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.