πριν από  1 ημέρα 4 ώρες

Larissanet.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Σε περίπτωση που σας αρέσει το κόκκινο κρέας αλλά σκέφτεστε τις θερμίδες και τα λιπαρά αλλά αναζητάτε μια πηγή καθαρής πρωτείνης, τότε πέρα από το μοσχάρι που είναι η δημοφιλέστερη επιλογή, υπάρχει και ακόμη ένα είδος κρέας το οποίο κερδίζει συνεχώς έδαφος στην ελληνική διατροφή. Λόγος γίνεται για το βουβαλίσιο κρέας, το οποίο σπάνια συναντάται σε ταβέρνες και εστιατόρια ακόμα και στην επαρχία, ωστόσο το βουβαλίσιο κρέας έχει γίνει διατροφική τάση -και όχι άδικα. Πλούσιο σε πρωτείνες υψηλής βιολογικής αξίας, χαμηλό σε κορεσμένα λιπαρά και με λιγότερη χοληστερίνη από τα περισσότερα κρέατα (ναι, ακόμη και από το κοτόπουλο!), αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους προσέχουν τη διατροφή τους χωρίς να στερούνται τη γεύση. Οι διατροφολόγοι το συστήνουν ανεπιφύλακτα, ενώ όσοι το δοκίμασαν κάνουν λόγο για μια γευστική εμπειρία γεμάτη "σώμα" και απόλαυση, που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το κλασικό μοσχάρι. Επιπλέον, η θρεπτική του σύσταση το...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Αγροτικά
    Palo presentation