Ξεχάστε το μοσχάρι - Αυτό το κρέας έχει διπλάσιο σίδηρο και λιγότερες θερμίδες
Σε περίπτωση που σας αρέσει το κόκκινο κρέας αλλά σκέφτεστε τις θερμίδες και τα λιπαρά αλλά αναζητάτε μια πηγή καθαρής πρωτείνης, τότε πέρα από το μοσχάρι που είναι η δημοφιλέστερη επιλογή, υπάρχει και ακόμη ένα είδος κρέας το οποίο κερδίζει συνεχώς έδαφος στην ελληνική διατροφή. Λόγος γίνεται για το βουβαλίσιο κρέας, το οποίο σπάνια συναντάται σε ταβέρνες και εστιατόρια ακόμα και στην επαρχία, ωστόσο το βουβαλίσιο κρέας έχει γίνει διατροφική τάση -και όχι άδικα. Πλούσιο σε πρωτείνες υψηλής βιολογικής αξίας, χαμηλό σε κορεσμένα λιπαρά και με λιγότερη χοληστερίνη από τα περισσότερα κρέατα (ναι, ακόμη και από το κοτόπουλο!), αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους προσέχουν τη διατροφή τους χωρίς να στερούνται τη γεύση. Οι διατροφολόγοι το συστήνουν ανεπιφύλακτα, ενώ όσοι το δοκίμασαν κάνουν λόγο για μια γευστική εμπειρία γεμάτη "σώμα" και απόλαυση, που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το κλασικό μοσχάρι. Επιπλέον, η θρεπτική του σύσταση το...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(0)
- Άμυνα(0)
- Αστυνομικά(0)
- Εκπαίδευση(0)
- Εργασία(0)
- Θρησκεία(0)
- Κοινωνία(0)
- Νομικά(0)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(0)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.