Είναι το γάλα το νέο superfood; Η επιστήμη, η μόδα και οι πωλήσεις λένε ναι
Θες να τσιμπολογήσεις κάτι με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτείνη, φιλικό προς το έντερο, ελάχιστα επεξεργασμένο και... νόστιμο; Ρίξε μια ματιά στο ράφι των γαλακτοκομικών. Μετά από χρόνια στη "σκιά" των νέων φυτικών εναλλακτικών, όπως το γάλα βρώμης και η κρέμα κάσιους, τα γαλακτοκομικά προϊόντα όχι μόνο έχουν ξανακερδίσει το κοινό, αλλά περνούν και από αισθητικό και λειτουργικό "glow-up". Προϊόντα όπως παγωτό προβιοτικών με γεύση mint chocolate cookie ή κεφίρ με γεύση φυστίκι - συχνά σε συσκευασίες με ρετρό διάθεση - κάνουν δυναμική είσοδο στην αγορά. Τα γαλακτοκομικά βρίσκονται πλέον στο επίκεντρο της διασταύρωσης υγείας, διατροφής και πολιτιστικών τάσεων. "Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο κύμα καινοτομίας στον τομέα των γαλακτοκομικών τα προηγούμενα χρόνια", σχολίασε η Jessica Rubino από την New Hope Network στο Business Insider. Σύμφωνα με τα στοιχεία τους, ο κλάδος των βιολογικών γαλακτοκομικών στις ΗΠΑ αναπτύχθηκε κατά 9,8% το 2024, από...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.