πριν από  4 ώρες 34 λεπτά

Fortunegreece.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Θες να τσιμπολογήσεις κάτι με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτείνη, φιλικό προς το έντερο, ελάχιστα επεξεργασμένο και... νόστιμο; Ρίξε μια ματιά στο ράφι των γαλακτοκομικών. Μετά από χρόνια στη "σκιά" των νέων φυτικών εναλλακτικών, όπως το γάλα βρώμης και η κρέμα κάσιους, τα γαλακτοκομικά προϊόντα όχι μόνο έχουν ξανακερδίσει το κοινό, αλλά περνούν και από αισθητικό και λειτουργικό "glow-up". Προϊόντα όπως παγωτό προβιοτικών με γεύση mint chocolate cookie ή κεφίρ με γεύση φυστίκι - συχνά σε συσκευασίες με ρετρό διάθεση - κάνουν δυναμική είσοδο στην αγορά. Τα γαλακτοκομικά βρίσκονται πλέον στο επίκεντρο της διασταύρωσης υγείας, διατροφής και πολιτιστικών τάσεων. "Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο κύμα καινοτομίας στον τομέα των γαλακτοκομικών τα προηγούμενα χρόνια", σχολίασε η Jessica Rubino από την New Hope Network στο Business Insider. Σύμφωνα με τα στοιχεία τους, ο κλάδος των βιολογικών γαλακτοκομικών στις ΗΠΑ αναπτύχθηκε κατά 9,8% το 2024, από...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: business
    Palo presentation