Γαστρονομία και αθλητικός τουρισμός σε έναν κοινό τόπο ευεξίας και δημιουργικότητας
Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Miele δεν ήταν απλώς χορηγός. Ήταν οικοδεσπότης ενός τελετουργικού ευεξίας, όπου η γεύση, η κίνηση και η αισθητική ενώθηκαν σε έναν κοινό τόπο έμπνευσης και υψηλής ποιότητας ζωής. Το φαγητό δεν ήταν απλώς φαγητό. Ήταν εμπειρία. Στο DNA της Miele υπάρχει κάτι παραπάνω από την υψηλή τεχνολογία των συσκευών της. Υπάρχει μια φιλοσοφία που αντιμετωπίζει την κουζίνα όχι ως χώρο παραγωγής φαγητού, αλλά ως σκηνή δημιουργικότητας, οικειότητας και πολιτισμού. Και στο φετινό Navarino Challenge, η κουζίνα της Miele "άνοιξε" τις πόρτες της για να φιλοξενήσει ένα γευστικό ταξίδι χωρίς όρια. Ο πολυβραβευμένος Έκτορας Μποτρίνι επιμελήθηκε δύο μοναδικά masterclasses, παρουσιάζοντας πιάτα που έμοιαζαν με αφηγήσεις - ριζότο με ελληνικό καφέ και κάππαρη, πιάτα sous vide με νότες μεσογειακής φύσης, δημιουργίες που μιλούσαν στην καρδιά και όχι μόνο στον ουρανίσκο. Η τεχνολογία της Miele - από τις επαγωγικές εστίες με...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.