Οι premium κοπές συναντούν τους φρέσκους αστακούς σε ένα νέο εστιατόριο στο Νέο Ηράκλειο
Το πολύ νέο Moocasa ενώνει τη στεριά με τη θάλασσα σε ένα λαχταριστό "steak & lobster" concept, που δεν συναντούμε αλλού στην Αθήνα και πολύ μας άρεσε. Το surf n turf είναι ένα concept που πλέον συναντούμε πολύ συχνά, ιδίως σε μορφή μεμονωμένων πιάτων και περισσότερο σε πιο fine dining εστιατόρια, όπου οι άκρως ταλαντούχοι και δημιουργικοί σεφ βρίσκουν τους πιο υπέροχους τρόπους να ενώνουν τη γη και τη θάλασσα. Όμως δεν είχαμε κάποιο εστιατόριο που να βάζει αυτή τη λογική στο επίκεντρο της ύπαρξής του, και πόσω μάλλον με το πολύ συγκεκριμένο concept του "steak & lobster". Σοβαρό bar food, ιδιαίτερα cocktails και σύγχρονη ελληνική κουζίνα στην πιο αληθινή εκδοχή της "Θέλαμε να βγάλουμε τη γραβάτα από τον αστακό", μας λέει χαριτωμένα η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου, η κ. Έφη Σίψα, εννοώντας -και επιτυγχάνοντας θα πω εγώ- να καταφέρει να βάλει τον αστακό σε ένα πιο comfort και casual context. Το ολοκαίνουριο Moocasa βέβαια δεν είναι ένα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.