Λευκό και κόκκινο κρασί: Πώς σχετίζονται με τον κίνδυνο καρκίνου και ποιο είναι πιο υγιεινό
Newsroom | email: [email protected] Ερευνητές σε νέα έρευνα που πραγματοποίησαν συνέκριναν τους κινδύνους καρκίνου που σχετίζονται με το κόκκινο και το λευκό κρασί. Το κόκκινο κρασί θεωρείται συχνά μια πιο υγιεινή επιλογή αλκοολούχου ποτού, με πολλούς να πιστεύουν ότι η υψηλή περιεκτικότητά του σε ρεσβερατρόλη, ένα αντιοξειδωτικό με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, προσφέρει προστασία κατά του καρκίνου. Ερευνητές από τη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Brown, ωστόσο, αποφάσισαν να εξετάσουν αυτή την υπόθεση. Σε μια νέα μελέτη, η οποία δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Nutrients, οι ερευνητές συνέκριναν τους κινδύνους καρκίνου που σχετίζονται με το κόκκινο και το λευκό κρασί. Αναλύοντας 42 μελέτες, στις οποίες συμμετείχαν σχεδόν 96.000 συμμετέχοντες, η ερευνητική ομάδα δεν βρήκε σαφή στοιχεία ότι το κόκκινο κρασί μετριάζει τον κίνδυνο καρκίνου. Η μελέτη επίσης δεν διαπίστωσε συνολική αύξηση του κινδύνου καρκίνου από την...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(665)
- politismos(37)
- Βιβλία(58)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(56)
- Κινηματογράφος(100)
- Μουσική(63)
- Παράξενα(42)
- Τέχνη(32)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.