πριν από  52 λεπτά

Naftemporiki.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η άνοιξη είναι η εποχή που η φύση ξυπνά και προσφέρει απλόχερα φρέσκες, άγριες γεύσεις με πλούσια διατροφική αξία. Ανάμεσά τους, τα χόρτα έχουν ξεχωριστή θέση στη μεσογειακή παράδοση -και όχι άδικα. Από τα πικρά ραδίκια και τα γλυκά αντίδια μέχρι τα βιολογικά βλίτα και τα μυρωδάτα σταμναγκάθια, τα χόρτα είναι πραγματικοί διατροφικοί θησαυροί που αξίζει να επανέλθουν στο σύγχρονο καθημερινό τραπέζι κι όχι μόνο στα καλοκαιρινά ταβερνάκια δίπλα στη θάλασσα μαζί με πατάτες τηγανιτές και καλαμαράκια. Διαβάστε περισσότερα. Share: Share via Facebook Share via Twitter Share via LinkedIn Share via Email

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation