Γιατί τα χόρτα αξίζουν μια θέση στο πιάτο σας (και τι να προσέξετε)
Η άνοιξη είναι η εποχή που η φύση ξυπνά και προσφέρει απλόχερα φρέσκες, άγριες γεύσεις με πλούσια διατροφική αξία. Ανάμεσά τους, τα χόρτα έχουν ξεχωριστή θέση στη μεσογειακή παράδοση -και όχι άδικα. Από τα πικρά ραδίκια και τα γλυκά αντίδια μέχρι τα βιολογικά βλίτα και τα μυρωδάτα σταμναγκάθια, τα χόρτα είναι πραγματικοί διατροφικοί θησαυροί που αξίζει να επανέλθουν στο σύγχρονο καθημερινό τραπέζι κι όχι μόνο στα καλοκαιρινά ταβερνάκια δίπλα στη θάλασσα μαζί με πατάτες τηγανιτές και καλαμαράκια. Διαβάστε περισσότερα. Share: Share via Facebook Share via Twitter Share via LinkedIn Share via Email
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(334)
- politismos(25)
- Βιβλία(23)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(24)
- Κινηματογράφος(44)
- Μουσική(30)
- Παράξενα(19)
- Τέχνη(10)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.