Mαρμελάδα μούσμουλo με τζίντζερ και ελάχιστη ζάχαρη
Χριστόφορος Πέσκιας 21.05.2025 • 08:04 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Είναι μια μαρμελάδα που γίνεται γρήγορα και πρέπει να καταναλωθεί σύντομα γιατί δεν έχει πολλή ζάχαρη και χαλάει πιο εύκολα από τις κανονικές μαρμελάδες. 8' προετοιμασία 30' παρασκευή Σύνολο: 38'Υλικά Βάρος: 600-700 γρ. 1 κιλό μούσμουλα ώριμα, ξεφλουδισμένα, χωρίς τα κουκούτσια, κομμένα σε μικρά κομμάτια 200 γρ. ζάχαρη καστανή (demerara) 1 κομμάτι φρέσκο τζίντζερ γύρω στα 30 γρ., ξεφλουδισμένο και τριμμένο στο ψιλό του τρίφτη χυμός από 1/2 λεμόνιΔιαδικασία Για τη μαρμελάδα μούσμουλο με τζίντζερ, βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 30 λεπτά (ή λιγότερο, αν η φωτιά είναι δυνατή), μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά και να δέσει η μαρμελάδα. Μεταφέρουμε σε ένα βάζο, αφήνουμε να κρυώσει και διατηρούμε στο ψυγείο Πηγή: Γαστρονόμος
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(566)
- politismos(39)
- Βιβλία(42)
- Βιντεοπαιχνίδια(1)
- Θέατρο & Χορός(46)
- Κινηματογράφος(71)
- Μουσική(54)
- Παράξενα(42)
- Τέχνη(18)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.