πριν από  6 ώρες 28 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Χριστόφορος Πέσκιας 21.05.2025 • 08:04 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Είναι μια μαρμελάδα που γίνεται γρήγορα και πρέπει να καταναλωθεί σύντομα γιατί δεν έχει πολλή ζάχαρη και χαλάει πιο εύκολα από τις κανονικές μαρμελάδες. 8' προετοιμασία 30' παρασκευή Σύνολο: 38'Υλικά Βάρος: 600-700 γρ. 1 κιλό μούσμουλα ώριμα, ξεφλουδισμένα, χωρίς τα κουκούτσια, κομμένα σε μικρά κομμάτια 200 γρ. ζάχαρη καστανή (demerara) 1 κομμάτι φρέσκο τζίντζερ γύρω στα 30 γρ., ξεφλουδισμένο και τριμμένο στο ψιλό του τρίφτη χυμός από 1/2 λεμόνιΔιαδικασία Για τη μαρμελάδα μούσμουλο με τζίντζερ, βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 30 λεπτά (ή λιγότερο, αν η φωτιά είναι δυνατή), μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά και να δέσει η μαρμελάδα. Μεταφέρουμε σε ένα βάζο, αφήνουμε να κρυώσει και διατηρούμε στο ψυγείο Πηγή: Γαστρονόμος

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation