Μπρουσκέτες με κολοκυθάκια και πεπεροντσίνο
Δωροθέα Μερκούρη / Φωτογραφία: Αλέξανδρος Αντωνιάδης 04.06.2025 • 13:14 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Κολοκυθάκια, πεπεροντσίνο και δυόσμος ροδίζουν στο τηγάνι και ύστερα ξαπλώνουν στην μπρουσκέτα. Ο,τι πιο εύκολο, γρήγορο και νόστιμο. 15' προετοιμασία, Σύνολο: 15'Υλικά Μερίδες: 4 μπρουσκέτες 300 γρ. τρυφερά κολοκυθάκια, κομμένα σε μικρά κυβάκια 2 σκελίδες σκόρδο, καθαρισμένες, ολόκληρες + 1 επιπλέον, κομμένη στη μέση 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 4-5 φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα + λίγα ολόκληρα φύλλα για τη διακόσμηση 1 καυτερή πιπερίτσα πεπεροντσίνο ή τσίλι, ψιλοκομμένη (προαιρετικά) αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 4 φέτες ψωμί της αρεσκείας μαςΔιαδικασίαΓια να φτιάξουμε τις μπρουσκέτες με κολοκυθάκια και πεπεροντσίνο αρχικά προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C και στρώνουμε ένα ταψάκι με λαδόκολλα.Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε τα κολοκυθάκια για 2-3 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.Προσθέτουμε τις ολόκληρες σκελίδες σκόρδου...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(750)
- politismos(46)
- Βιβλία(56)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(55)
- Κινηματογράφος(99)
- Μουσική(73)
- Παράξενα(63)
- Τέχνη(35)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.