πριν από  1 ημέρα 17 ώρες

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Δωροθέα Μερκούρη / Φωτογραφία: Αλέξανδρος Αντωνιάδης 04.06.2025 • 13:14 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Κολοκυθάκια, πεπεροντσίνο και δυόσμος ροδίζουν στο τηγάνι και ύστερα ξαπλώνουν στην μπρουσκέτα. Ο,τι πιο εύκολο, γρήγορο και νόστιμο. 15' προετοιμασία, Σύνολο: 15'Υλικά Μερίδες: 4 μπρουσκέτες 300 γρ. τρυφερά κολοκυθάκια, κομμένα σε μικρά κυβάκια 2 σκελίδες σκόρδο, καθαρισμένες, ολόκληρες + 1 επιπλέον, κομμένη στη μέση 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 4-5 φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα + λίγα ολόκληρα φύλλα για τη διακόσμηση 1 καυτερή πιπερίτσα πεπεροντσίνο ή τσίλι, ψιλοκομμένη (προαιρετικά) αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 4 φέτες ψωμί της αρεσκείας μαςΔιαδικασίαΓια να φτιάξουμε τις μπρουσκέτες με κολοκυθάκια και πεπεροντσίνο αρχικά προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C και στρώνουμε ένα ταψάκι με λαδόκολλα.Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε τα κολοκυθάκια για 2-3 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.Προσθέτουμε τις ολόκληρες σκελίδες σκόρδου...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation