Πιπερόπιτα με φέτα και σφολιάτα
Άννα Ναθαναηλίδου 28.05.2025 • 18:31 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Με έτοιμη σφολιάτα, πιπεριές και γιαούρτι φτιάχνουμε μια εύκολη και ελαφριά πιπερόπιτα, τέλεια για το ταπεράκι του γραφείου.Υλικά Μερίδες: 6-9 8-10 πιπεριές πολύχρωμες 1/2 κούπα ελαιόλαδο + λίγο ακόμη για το ταψί 250 γρ. γαλοπούλα, ψιλοκομμένη 500 γρ. φέτα, θρυμματισμένη 2 φύλλα σφολιάτας 2 κουτ. σούπας γιαούρτιΔιαδικασίαΓια να ετοιμάσουμε την πιπερόπιτα με φέτα και σφολιάτα πλένουμε, καθαρίζουμε, στεγνώνουμε και κόβουμε σε μικρούς κύβους τις πιπεριές.Ρίχνουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι ή κατσαρόλα το ελαιόλαδο με τις πιπεριές και σοτάρουμε μέχρι να μαραθούν και να μην έχουν υγρά.Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει.Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C.Προσθέτουμε τη γαλοπούλα και τη φέτα και ανακατεύουμε.Λαδώνουμε καλά ένα ταψί ή πυρέξ και στρώνουμε μέσα το ένα φύλλο σφολιάτας.Αδειάζουμε από πάνω το μείγμα με τις πιπεριές και σκεπάζουμε με το δεύτερο...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(715)
- politismos(58)
- Βιβλία(43)
- Βιντεοπαιχνίδια(1)
- Θέατρο & Χορός(60)
- Κινηματογράφος(112)
- Μουσική(81)
- Παράξενα(51)
- Τέχνη(33)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.