πριν από  1 ημέρα 8 ώρες

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Άννα Ναθαναηλίδου 28.05.2025 • 18:31 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Με έτοιμη σφολιάτα, πιπεριές και γιαούρτι φτιάχνουμε μια εύκολη και ελαφριά πιπερόπιτα, τέλεια για το ταπεράκι του γραφείου.Υλικά Μερίδες: 6-9 8-10 πιπεριές πολύχρωμες 1/2 κούπα ελαιόλαδο + λίγο ακόμη για το ταψί 250 γρ. γαλοπούλα, ψιλοκομμένη 500 γρ. φέτα, θρυμματισμένη 2 φύλλα σφολιάτας 2 κουτ. σούπας γιαούρτιΔιαδικασίαΓια να ετοιμάσουμε την πιπερόπιτα με φέτα και σφολιάτα πλένουμε, καθαρίζουμε, στεγνώνουμε και κόβουμε σε μικρούς κύβους τις πιπεριές.Ρίχνουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι ή κατσαρόλα το ελαιόλαδο με τις πιπεριές και σοτάρουμε μέχρι να μαραθούν και να μην έχουν υγρά.Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει.Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C.Προσθέτουμε τη γαλοπούλα και τη φέτα και ανακατεύουμε.Λαδώνουμε καλά ένα ταψί ή πυρέξ και στρώνουμε μέσα το ένα φύλλο σφολιάτας.Αδειάζουμε από πάνω το μείγμα με τις πιπεριές και σκεπάζουμε με το δεύτερο...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
      Palo presentation