πριν από  3 ημέρες 3 ώρες

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ελένη Κεχρή 04.06.2025 • 15:03 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Ένα καλό κουλούρι είναι η αδυναμία της οινοποιού και οινολόγου από τη Θεσσαλονίκη Ελένης Κεχρή, η οποία μας έδωσε αυτή τη συνταγή. Το καλύτερο κουλούρι της πόλης λέει ότι το βρίσκει στους φούρνους Γούναρη και Θέγια. Τα πρωινά το απολαμβάνει με βούτυρο και μέλι ή για δεκατιανό με φέτα και ντομάτα. Με τις μεγάλες θεσσαλονικιώτικες κουλούρες, που μοιάζουν πολύ με τα μικρά κλασικά κουλούρια, φτιάχνει και ένα είδος μπρουσκέτας με σαρδέλες και διάφορα νοστιμευτικά. Τις σαρδέλες για ευκολία τις ψήνουμε στο γκριλ, αλλά είναι ακόμα καλύτερα στα κάρβουνα. "Κρατάμε λίγες σαρδέλες ψημένες και ανάλατες για τον Λέον, τον σκύλο μας. Πάντα του κρατάμε μια μερίδα από το φαγητό μας" λέει η ίδια. 30' προετοιμασία 10' μαγείρεμα Σύνολο: 40'Υλικά Μερίδες: για 1 κουλούρα ή 3-4 μικρότερα κουλούρια 500 γρ. σαρδέλες, καθαρισμένες και φιλεταρισμένες, ανοιγμένες στη μέση σαν βιβλίο λίγη ξερή ρίγανη, για το...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation