Στο Talking Breads, ο Χρήστος Τάχιας σερβίρει συνταγές του κόσμου μέσα σε αφράτο βουτυρένιο ψωμί
Είναι ένα τυπικό μεσημέρι καθημερινής στο Talking Breads του Χολαργού: feelgood μουσική, διακόσμηση σε μαύρο και κόκκινο, και ήχοι ετοιμασίας του φαγητού από την κουζίνα. Την προσοχή μου τραβάει ένα καρότσι με 300 αφράτα butter breads που "μόλις βγήκαν!" απλώνοντας στον χώρο ένα μεθυστικό άρωμα. "Είχα τρέλα με το ψωμί, μου άρεσε πάρα πολύ. Και πάντα το παράπονό μου σε ό,τι κι αν έτρωγα, σουβλάκια ή σάντουιτς, ήθελα το ψωμί να είναι καλοψημένο, σωστό. Ακόμα θεωρώ ότι τα αρτοσκευάσματα είναι το άλφα και το ωμέγα", λέει ο σεφ και συνιδιοκτήτης του Talking Breads, Χρήστος Τάχιας. Ο ίδιος, έχοντας δουλέψει για χρόνια σε σημαντικές κουζίνες του εξωτερικού, πλάι σε μισελενάτους σεφ, αποφάσισε το 2018 να διοχετεύσει το know-how της υψηλής γαστρονομίας σε κάτι που ο κόσμος μπορούσε να φάει στα όρθια, στο πεζοδρόμιο της Σπύρου Τρικούπη, στα Εξάρχεια. Στο πρώτο φυσικό κατάστημα του Talking Breads δηλαδή. Facebook Twitter Την προσοχή μου τραβάει...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(334)
- politismos(25)
- Βιβλία(23)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(24)
- Κινηματογράφος(44)
- Μουσική(30)
- Παράξενα(19)
- Τέχνη(10)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.