πριν από  15 ημέρες 9 ώρες

(Πηγή: www.enikos.gr) Survivor: "Με εντυπωσίασε η επίθεση που μου έκανε ο Γιώργος Γκιουλέκας, έκανε επίκληση στο συναίσθημα" Λίγο μετά το τέλος του αγωνίσματος επάθλου, στο Survivor το βράδυ της Πέμπτης, ο Φάνης Μπολέτσης και ο Γιώργος Γκιουλέκας είχαν μια ιδιαίτερη ανταλλαγή "πυρών" όταν συνομιλούσαν με τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργο Λιανό.

πριν από  15 ημέρες 10 ώρες

Zappit.gr

Λίγο μετά το τέλος του αγωνίσματος επάθλου, στο Survivor το βράδυ της Πέμπτης, ο Φάνης Μπολέτσης και ο Γιώργος Γκιουλέκας είχαν μια ιδιαίτερη ανταλλαγή "πυρών" όταν συνομιλούσαν με τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργο Λιανό. Μάλιστα, ο πρώτος κατηγόρησε τον δεύτερο πως... τον κατηγορούσε στο παρελθόν για πράγματα που σήμερα κάνει ο ίδιος.

πριν από  15 ημέρες 10 ώρες

(Πηγή: www.zappit.gr) Home / Ψυχαγωγία / Survivor: "Μου έκανε εντύπωση η επίθεση που μου έκανε ο Γιώργος Γκιουλέκας, έκανε επίκληση στο συναίσθημα" Survivor: "Μου έκανε εντύπωση η επίθεση που μου έκανε ο Γιώργος Γκιουλέκας, έκανε επίκληση στο συναίσθημα" Πέμπτη, 16.5.2024, 23:54 Zappit@ZAPPIT_ "Άδειασε" κανονικά τον Γιώργο Γκιολέκα, ενώπιων όλων, αμέσως μετά το...

πριν από  15 ημέρες 11 ώρες

Gossip-tv.gr

Οι δυο τους συνομιλούσαν με τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργο Λιανό όταν ο πρώτος είπε για τον δεύτερο πως... τον κατηγορούσε στο παρελθόν για πράγματα που σήμερα κάνει ο ίδιος. Survivor 2024 - Σταμάτης: "Εγώ έπρεπε να ψηφιστώ" - Μετρά "μαχαιριές" ο Ντάνιελ Ο παίκτης της μπλε ομάδας του Survivor τόνισε: "δεν με ενόχλησε καθόλου η επιλογή, ήταν...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Πολιτισμός
Palo presentation