πριν από  2 ημέρες 23 ώρες

In2life.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η ιστορία του σιγοκαπνιστού κρέατος, αυτού που σήμερα αναγνωρίζουμε με τον όρο low and slow, είναι μια αφήγηση γευστικής υπομονής και πολιτιστικής συνάντησης. Από τους ιθαγενείς της Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής, που τελειοποίησαν την τεχνική του αργού ψησίματος σε λάκκους με κάρβουνα και ξύλα, μέχρι τους σκλάβους του Αμερικανικού Νότου που μετέτρεψαν τα πιο σκληρά κομμάτια κρέατος σε κάτι μοναδικά εύγευστο η μέθοδος αυτή υπήρξε πάντοτε κάτι παραπάνω από απλή τεχνική ψησίματος. Στον αμερικανικό Νότο γεννήθηκε η σημερινή κουλτούρα του barbecue, με κάθε πολιτεία να αναπτύσσει το δικό της ύφος από τις γλυκοπικάντικες σάλτσες της Καρολίνας μέχρι τα ξυλώδη αρώματα του Τέξας. Στην Ευρώπη, οι βόρειες χώρες έφεραν τη δική τους παράδοση καπνίσματος, χρησιμοποιώντας την τεχνική για συντήρηση πριν την εποχή των ψυγείων. Στην Ασία, η Ιαπωνία και η Κορέα μετέφρασαν το "χαμηλά και αργά" σε πιο λεπτεπίλεπτες μορφές καπνιστών κρεάτων και ζυμωμένων...

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation