πριν από  13 ώρες 18 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Όλγα Ελευθερόγλου 21.05.2025 • 13:10 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε περισσεύματα από ψητό κόκορα ή κοτόπουλο ή να ψήσουμε ένα μπούτι, ειδικά για τη σαλάτα μας. 40' προετοιμασία Σύνολο: 40'Υλικά Μερίδες: 6 Για τη σαλάτα 500 γρ. χυλοπίτες τις αρεσκείας μας 200 γρ. ανάμεικτα φρέσκα μανιτάρια της αρεσκείας μας 1 μικρό ξερό κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ 1 κουτ. γλυκού βαλσαμικό ξίδι 100 γρ. ντοματίνια "μαύρα" και κίτρινα, κομμένα στη μέση 50 γρ. καρότο, σε πολύ λεπτά μπαστουνάκια σαν σπιρτόξυλα 1 πιπεριά Φλωρίνης από βαζάκι ή φρέσκια, σε πολύ λεπτά μπαστουνάκια 100 γρ. τυρί πεκορίνο, σε λεπτές φλούδες 5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 μπούτι κόκορα (περίπου 300 γρ.), σιγοψημένο και ξεψαχνισμένο (ή στήθος, ανάλογα τα γούστα μας) Για το ντρέσινγκ 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 κουτ. σούπας μουστάρδα Ντιζόν 1 κουτ. σούπας μέλι 1 1/2 κουτ. σούπας βαλσαμικό ξίδι 1/2 σκελίδα σκόρδο (προαιρετικά) αλάτι...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation