πριν από  1 ημέρα 5 ώρες

Missbloom.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


istock Είναι αναμφίβολα ένα πιάτο που αγαπούν μικροί και μεγάλοι και έχει πολλές διαφορετικές εκδοχές. Η αυθεντική συνταγή της ιταλικής καρμπονάρας γίνεται συχνά αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα στους φιλόδοξους σεφ ερασιτέχνες και μη με αρκετούς να μιλούν για το αν μπαίνει τελικά κρέμα γάλακτος ή κρόκος αυγού. Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, ωστόσο, μας δίνει μια διαφορετική, άκρως γευστική συνταγή για την ελληνική εκδοχή της καρμπονάρας με λουκάνικο και ντομάτα. Η συνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου για ελληνική καρμπονάραΥλικά: 500 γρ. παπαρδέλες 4 τεμάχια χωριάτικα λουκάνικα 1 σκελ. σκόρδο σπασμένη 1 κ.σ. πάπρικα 2 φλ. ντομάτες ψιλοκομμένες 3 κρόκους αυγού 250 γρ. κρέμα γάλακτος Αλάτι Πιπέρι Τυρί τριμμένοΕκτέλεση: Αρχικά βγάζεις τη μεμβράνη από τα λουκάνικα και τα ψιλοκόβεις. Σε αντικολλητικό σκεύος τα ροδίζεις σε δυνατή φωτιά και προσθέτεις το σπασμένο σκόρδο και την πάπρικα. Αφήνεις για 2' και προσθέτεις τις ντομάτες. Αλάτι, πιπέρι, θυμάρι και...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Διακόσμηση
    Palo presentation