πριν από  16 ημέρες 2 ώρες

Banksnews

Επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά τις προσδοκίες της αγοράς η Federal Reserve, καθώς διατήρησε τα επιτόκιά της αμετάβλητα στο εύρος του 5,25%-5,50%, όπου βρίσκονται από πέρυσι το καλοκαίρι, με την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ να επισημαίνει ότι πρόθεσή της παραμένει η μείωση των επιτοκίων, αν και τα πρόσφατα στοιχεία για τον πληθωρισμό και τα τελευταία μακροοικονομικά...

πριν από  16 ημέρες 10 ώρες

Επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά τις προσδοκίες της αγοράς η Federal Reserve, καθώς διατήρησε τα επιτόκιά της αμετάβλητα στο εύρος του 5,25%-5,50%, όπου βρίσκονται από πέρυσι το καλοκαίρι, με την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ να προχωρά όμως στη επιβράδυνση του ρυθμού συρρίκνωσης του ισολογισμού της, κάτι στο οποίο έχει αναφερθεί επανειλημμένως από την αρχή του έτους.

πριν από  16 ημέρες 10 ώρες

Την διατήρηση των επιτοκίων της στα τρέχοντα επίπεδα, επιβεβαιώνοντας τις προσδοκίες της αγοράς, αποφάσισε η Federal Reserve, ενώ παράλληλα επιβράδυνε τη μείωση του ισολογισμού της, από 60 δισεκατομμύρια δολάρια σε 25 δισεκατομμύρια δολάρια. Στην ανακοίνωσή της η επιτροπή για τη νομισματική πολιτική της FED (FOMC) αναφέρει:

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Οικονομία
Palo presentation