πριν από  1 Χρόνο 8 Μήνες

Bankingnews

Αυξημένες 4,5% ήταν οι αεροπορικές αφίξεις στην χώρα τον περασμένο Αύγουστο, σε σύγκριση με το 2019, ενώ οι οδικές παρουσίασαν πτώση 28,6%, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΙΝΣΕΤΕ. Τον Αύγουστο του 2022, η Ελλάδα κατέχει την πρώτη θέση στο γενικό δείκτη ικανοποίησης (GRI) των ξενοδοχείων με 85,5%. Την περίοδο Ιανουαρίου-Αυγούστου οι αεροπορικές αφίξεις ήταν στο -1,1%.

πριν από  1 Χρόνο 8 Μήνες

Dimokratiki.gr

Aυξημένες 4,5% ήταν οι αεροπορικές αφίξεις στην χώρα τον περασμένο Αύγουστο, σε σύγκριση με το 2019, ενώ οι οδικές παρουσίασαν πτώση 28,6%, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΙΝΣΕΤΕ. Τον Αύγουστο του 2022, η Ελλάδα κατέχει την πρώτη θέση στο γενικό δείκτη ικανοποίησης (GRI) των ξενοδοχείων με 85,5%. Την περίοδο Ιανουαρίου-Αυγούστου οι αεροπορικές αφίξεις ήταν στο -1,1%.

πριν από  1 Χρόνο 8 Μήνες

Της Βίκυς Κουρλιμπίνη Όλες οι γεωγραφικές ενότητες καταγράφουν φέτος αύξηση στις αεροπορικές αφίξεις από το εξωτερικό. Όμως, σύμφωνα με το τελευταίο στατιστικό δελτίο του ΙΝΣΕΤΕ, οι Κυκλάδες είναι ο μεγάλος νικητής της σεζόν, με τη μεγαλύτερη ποσοστιαία άνοδο στις αφίξεις, σχεδόν 40%, σε σχέση με το οκτάμηνο του 2019, τη χρονιά-ρεκόρ για τον ελληνικό τουρισμό.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Οικονομία
Palo presentation