Burger κοτόπουλο με γουακαμόλε
Από τα αγαπημένα "βρώμικα" που παίζουν πολύ στις σπιτικές μαζώξεις με φίλους. Τι θα γίνει όμως αν το... καθαρίζαμε λίγο; Μια τέτοια συνταγή ήρθε να μας δείξει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Ο γνωστός σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής του MEGA "Buongiorno" μαζί με τη Φαίη Σκορδά και μας έδειξε τη συνταγή βήμα-βήμα:Τα υλικά 800 γρ κιμάς κοτόπουλου 1 κ.σ. κόλιανδρος 1 κ.σ. κύμινο 1 κ.σ. ρίγανη 1 κ.γ. τσίλι σε σκόνη 1/2 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη αλάτι πιπέρι 1 κ.σ. καπνιστή πάπρικα 30 ml ελαιόλαδο 2 κόκκινες πιπεριές 2 κίτρινες πιπεριές 2 λευκά κρεμμύδια 4 φέτες τσένταρ 4 ψωμάκια μπριός Το μυστικό Ο τρόπος ψησίματος του μπιφτεκιού. Αφού πάρει λίγο χρώμα και από τις δύο πλευρές, μετά κατεβάζουμε τη φωτιά και καπακώνουμε το τηγάνι για να ολοκληρωθεί το ψήσιμο.Δείτε το βίντεο Η διαδικασία Σε ένα μπολ βάζουμε τον κιμά κοτόπουλου, λίγο λάδι, το κύμινο, τη ρίγανη, σκόνη σκόρδο, λίγη πάπρικα και λίγο τσίλι. ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ Αγκινάρες α λα πολίτα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.