πριν από  8 ώρες 31 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Χριστόφορος Πέσκιας 07.06.2025 • 10:14 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Γεννήθηκε από Μεξικανό μετανάστη εστιάτορα στις ΗΠΑ, τη δεκαετία του 1920, στην Ελλάδα γνώρισε δόξες τις δεκαετίες του '80 και του '90, κακοποιήθηκε με τη (μη) χρήση του αυγού και σιγά σιγά η δόξα της έσβησε. Και όμως, είναι μία από τις πιο δροσερές και φίνες σαλάτες, αρκεί να χρησιμοποιηθούν σωστά τα καλής ποιότητας υλικά της. 35' προετοιμασία 15' ψήσιμο Σύνολο: 50' Υλικά Μερίδες: 4 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 100 ml ελαιόλαδο 300 γρ. ψωμί της αρεσκείας μας, μπαγιάτικο, σε κύβους 1-2 εκ. 3 μαρούλια φρέσκα, κομμένα με το χέρι σε μέτρια κομμάτια 100 γρ. παρμεζάνα, κομμένη σε φλούδες με το εργαλείο που ξεφλουδίζουμε πατάτες 80 γρ. μπέικον καλής ποιότητας, από ενιαίο κομμάτι, σε μικρά κυβάκια, τηγανισμένα σκέτα μέχρι να ροδίσουν, καλά στραγγισμένα σε χαρτί κουζίνας (προαιρετικά) αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για το ντρέσινγκ αυγού 2 πολύ φρέσκα και καλής ποιότητας αυγά, σε...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation