πριν από  25 ημέρες 2 ώρες

Cretalive.gr

Προβιοτικά δεν είναι μόνο το κεφίρ και το γιαούρτι, αλλά και το ξίδι και οι ελιές Όλο και περισσότερες έρευνες επιβεβαιώνουν ότι η κατανάλωση τροφίμων που έχουν υποστεί ζύμωση κάνει καλό στην υγεία του εντέρου, επειδή περιέχουν προβιοτικά: ζωντανά βακτήρια και ζυμομύκητες που είναι πιστεύεται ότι έχουν οφέλη για την υγεία. Τέτοιο είναι το κεφίρ, το πλήρες (ζωντανό)...

πριν από  25 ημέρες 13 ώρες

Iatropedia.gr

Προβιοτικά δεν είναι μόνο το κεφίρ και το γιαούρτι, αλλά και το ξίδι και οι ελιές Όλο και περισσότερες έρευνες επιβεβαιώνουν ότι η κατανάλωση τροφίμων που έχουν υποστεί ζύμωση κάνει καλό στην υγεία του εντέρου, επειδή περιέχουν προβιοτικά: ζωντανά βακτήρια και ζυμομύκητες που είναι πιστεύεται ότι έχουν οφέλη για την υγεία. Τέτοιο είναι το κεφίρ, το πλήρες (ζωντανό)...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: fitness
Palo presentation