Προβιοτικά δεν είναι μόνο το κεφίρ και το γιαούρτι, αλλά και το ξίδι και οι ελιές Όλο και περισσότερες έρευνες επιβεβαιώνουν ότι η κατανάλωση τροφίμων που έχουν υποστεί ζύμωση κάνει καλό στην υγεία του εντέρου, επειδή περιέχουν προβιοτικά: ζωντανά βακτήρια και ζυμομύκητες που είναι πιστεύεται ότι έχουν οφέλη για την υγεία. Τέτοιο είναι το κεφίρ, το πλήρες (ζωντανό)...
Προβιοτικά δεν είναι μόνο το κεφίρ και το γιαούρτι, αλλά και το ξίδι και οι ελιές Όλο και περισσότερες έρευνες επιβεβαιώνουν ότι η κατανάλωση τροφίμων που έχουν υποστεί ζύμωση κάνει καλό στην υγεία του εντέρου, επειδή περιέχουν προβιοτικά: ζωντανά βακτήρια και ζυμομύκητες που είναι πιστεύεται ότι έχουν οφέλη για την υγεία. Τέτοιο είναι το κεφίρ, το πλήρες (ζωντανό)...
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.