Μοσχαράκι σοφρίτο με πουρέ πατάτας
Ο γνωστός σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής του MEGA "Buongiorno", παρέα με τη Φαίη Σκορδά και ετοίμασε ένα πιάτο με ρίζες από την Ιταλία, εύκολο και έντονες γεύσεις:Τα υλικά 1 κιλό μοσχαρίσιο κιλότο 4 σκελίδες σκόρδο 1/2 ματσάκι μαϊντανός 100 γρ αλεύρι 50 γρ βούτυρο 80 ml ελαιόλαδο 100 ml ξύδι από λευκό κρασί 150 ml λευκό κρασί 300 ml ζωμό κοτόπουλο αλάτι πιπέριΤο μυστικό Το αλεύρι στο κρέας βοηθάει να δέσει η σάλτσα. Δείτε το βίντεο Η διαδικασία Σε ένα προθερμασμένο τηγάνι ρίχνουμε λίγο βούτυρο, προσθέτουμε το σκόρδο, τον μαϊντανό και ανακατεύουμε. Αλευρώνουμε τα κομμάτια από το μοσχάρι και τα ρίχνουμε στο τηγάνι για να θωρακιστούν. ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ Ζυμαρικά με αμύγδαλα, βασιλικό και πέστο πεκορίνο Όταν συμβεί αυτό, ανεβάζουμε τη θερμοκρασία στο μάτι, σβήνουμε πρώτα με το ξίδι και αμέσως μετά το λευκό κρασί . Αν θέλουμε τη γεύση να μην είναι τόσο έντονη, προσθέτουμε τον ζωμό κοτόπουλο που έχουμε στην άκρη. Το μοσχαράκι σοφρίτο...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.