Μπολ με γλυκοπατάτα, μοσχαρίσιο κιμά και καυτερό μέλι
Αν θες ένα πιάτο που να συνδυάζει γλύκα, αλμύρα και μια πικάντικη πινελιά, αυτό το μπολ θα γίνει το αγαπημένο σου. Ισορροπεί τέλεια τη γλυκύτητα της γλυκοπατάτας με τα μπαχαρικά του κιμά, ενώ το καυτερό μέλι απογειώνει τη γεύση.Υλικά Για τη γλυκοπατάτα: 300 γρ. γλυκοπατάτα, πλυμένη και κομμένη σε μικρά κυβάκια 1 κ.σ. λάδι κανόλα 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα 1 κ.γ. κανέλα ½ κ.γ. κύμινο Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για τον κιμά: 1 κ.σ. λάδι κανόλα 400 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 1 κ.γ. σκόνη σκόρδου 1 κ.γ. κανέλα 1 κ.γ. κύμινο 1 κ.σ. καπνιστή πάπρικα γλυκιά Για το καυτερό μέλι: 100 ml μέλι 1 κ.γ. νιφάδες τσίλι Για το σερβίρισμα: 1 αβοκάντο, καθαρισμένο και κομμένο σε φέτες 30 γρ. πράσινη σαλάτα 200 γρ. κότατζ τσιζΕκτέλεσηΓλυκοπατάτα στο φούρνο Προθερμαίνεις τον φούρνο στους 200°C (180°C στον αέρα). Απλώνεις τη γλυκοπατάτα σε ταψί, προσθέτεις λάδι, μπαχαρικά, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύεις καλά και ψήνεις για 20 λεπτά.Μαγείρεμα κιμά Ζεσταίνεις το...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.