Πίτσα peperoni
Κλασική πίτσα πεπερόνι με πικάντικες φέτες σαλάμι, κόκκινη σάλτσα και λιωμένο τυρί, ιδανική επιλογή όταν θέλετε κάτι απλό, comfort και χορταστικό. 10' προετοιμασία, 10' ψήσιμο Σύνολο: 20'Υλικά Τεμάχια: για 1 πίτσα 38-40 εκ. 1 δόση ζύμη για πίτσα της επιλογής μας ή έτοιμη ζύμη για πίτσα, του εμπορίου 1 δόση σάλτσα ντομάτας 250 γρ. κίτρινη μοτσαρέλα, τριμμένη 20 λεπτές φέτες πεπερόνι ή άλλο πικάντικο σαλάμι της αρεσκείας μας 1 κουτ. γλυκού ρίγανη ξερή, τριμμένη ελαιόλαδοΔιαδικασίαΓια την πίτσα peperoni, ξεκινάμε προθερμαίνοντας τον φούρνο στις αντιστάσεις στην πιο υψηλή θερμοκρασία.Ανοίγουμε το ζυμάρι με τα δάχτυλα ή με τον πλάστη σε διάμετρο περίπου 38 εκ. Λαδώνουμε ελαφρώς ένα ταψί (ρηχό, ειδικό για πίτσα, ή τη λαμαρίνα του φούρνου) και απλώνουμε πάνω του τη ζύμη.Καλύπτουμε τη ζύμη ομοιόμορφα με τη σάλτσα ντομάτας, απλώνουμε το τυρί και τακτοποιούμε τις φέτες σαλάμι.Πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και ψήνουμε για περίπου 10 λεπτά (ανάλογα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.