Ζυμαρικά Ολικής Άλεσης με Πέστο Αβοκάντο και Ψητά Ντοματίνια
Αν αγαπάς τα μακαρόνια αλλά ψάχνεις κάτι πιο ελαφρύ, θρεπτικό και stylish, αυτή η συνταγή θα σε ενθουσιάσει. Το πέστο αβοκάντο δίνει υπέροχη κρεμώδη υφή χωρίς καθόλου κρέμα, ενώ τα καραμελωμένα ντοματίνια απογειώνουν τη γεύση με τη φυσική τους γλυκύτητα. Ιδανική επιλογή για ένα γρήγορο, υγιεινό πιάτο που σίγουρα θα εντυπωσιάσει.Υλικά: 500 γρ. ζυμαρικά ολικής άλεσης 1 1/2 ώριμο αβοκάντο 1 σκελίδα σκόρδο 1/2 φλ. ελαιόλαδο Χυμός από 1 λεμόνι 10-12 φύλλα φρέσκο βασιλικό 1 κ.σ. κουκουνάρι (προαιρετικά) Αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι 250 γρ. ντοματίνια Λίγη ρίγανη 1 κ.σ. ελαιόλαδο για τα ντοματίνιαΕκτέλεση: Βράστε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και κρατήστε 1/2 του φλυτζανιού από το νερό που τα βράσατε. Στη συνέχεια φτιάξτε το πέστο: Στο μπλέντερ βάλτε το αβοκάντο, το σκόρδο, τον χυμό λεμονιού, τα φύλλα βασιλικού, το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και αν θέλετε κουκουνάρι. Χτυπήστε μέχρι να γίνει...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.