Διατροφολόγος του Χάρβαρντ αποκαλύπτει το ένα τρόφιμο που οι περισσότεροι τρώμε για πρωινό αλλά εκείνη ποτέ
Τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα μπορεί να είναι φθηνά και να μας λύνουν τα χέρια, αλλά η κατανάλωσή τους συνδέεται με κακή διάθεση, φλεγμονές και πτώση της ενέργειας, προειδοποιεί διατροφολόγος του Χάρβαρντ. Σύμφωνα με την δρ Ούμα Ναϊντού, Διευθύντρια Διατροφής, Τρόπου Ζωής και Μεταβολικής Ψυχιατρικής στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, η μείωση των υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων μπορεί να έχει θεαματικά αποτελέσματα στην ψυχική και σωματική υγεία. Όπως αναφέρει στο αμερικανικό δίκτυο CNBC, έχει δει ασθενείς της να μειώνουν συμπτώματα άγχους και κατάθλιψης, να αυξάνουν τα επίπεδα ενέργειάς τους και να βελτιώνουν τις γνωστικές τους λειτουργίες, απλώς και μόνο αφαιρώντας αυτά τα τρόφιμα από τη διατροφή τους.Πώς τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα βλάπτουν την υγεία Η σύγχρονη τεχνολογία τροφίμων έχει δώσει λύσεις για τη διατροφή του διαρκώς αυξανόμενου πληθυσμού. Ωστόσο, οι επιπτώσεις στην υγεία είναι σοβαρές. Τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα αποτελούν πλέον...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα μπορεί να είναι φθηνά και να μας λύνουν τα χέρια, αλλά η κατανάλωσή τους συνδέεται με κακή διάθεση, φλεγμονές και πτώση της ενέργειας, προειδοποιεί διατροφολόγος του Χάρβαρντ. Σύμφωνα με την δρ Ούμα Ναϊντού, Διευθύντρια Διατροφής, Τρόπου Ζωής και Μεταβολικής Ψυχιατρικής στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, η μείωση των υπερ-επεξεργασμένων...
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(29)
- Άμυνα(32)
- Αστυνομικά(21)
- Εκπαίδευση(256)
- Εργασία(45)
- Θρησκεία(11)
- Κοινωνία(626)
- Νομικά(7)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(551)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.