πριν από  11 ώρες 40 λεπτά

Tilestwra.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ζελέ: Τα ευεργετικά στοιχεία που ελάχιστοι γνωρίζουν Πολλοί αγνοούν το ζελέ και θεωρούν πως πρόκειται για ένα αδιάφορο γλυκό. Εκείνο όμως που δεν ξέρουν πολλοί είναι οι διατροφικές αξίες του ζελέ, που μάλιστα εξηγούν και τον λόγο που σερβίρεται στα νοσοκομεία. Πιο συγκεκριμένα, η ζελατίνη φτιάχνεται από αμινοξέα που βρίσκονται κυρίως στα οστά και τους ιστούς των ζώων. Είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία πολλών οργάνων. Πλέον, δεν τρεφόμαστε με τις τροφές αυτές, επομένως η κύρια πηγή που μπορούμε να λάβουμε αυτά τα απαραίτητα αμινοξέα είναι η ζελατίνη. Το 1/3 της ζελατίνης αποτελείται από γλυκίνη η οποία έχει αντιφλεγμονώδεις και επουλωτικές ιδιότητες ενώ βοηθά στο να κοιμηθούμε πιο εύκολα. Επιπλέον, το ζελέ επειδή αποτελείται κυρίως από νερό είναι εύκολο στη χώνεψη, ελαφρύ για το στομάχι και ενισχύει το πεπτικό σύστημα. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, την έκκριση γαστρικού οξέος και βελτιώνει την υγεία των οστών και των...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα
    Palo presentation