Ποιο είναι το αποτέλεσμα αν στύψουμε χυμό λεμονιού μέσα στο λάδι πριν το τηγάνισμα;
Γιατί να ρίξετε μερικές σταγόνες λεμόνι στο λάδι πριν το τηγάνισμα; Τα τηγανητά φαγητά έχουν μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας: τραγανά απέξω, αφράτα και ζουμερά από μέσα. Είτε πρόκειται για πατάτες, κοτόπουλο ή ψάρι, το τηγάνισμα δίνει γεύση και υφή που δύσκολα αντιστέκεται κανείς. Ωστόσο, οι έμπειροι μάγειρες αποκαλύπτουν ένα μικρό μυστικό: λίγες σταγόνες λεμόνι στο λάδι πριν το τηγάνισμα μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά. Και αν προσθέσετε και μια πρέζα αλάτι, το αποτέλεσμα γίνεται ακόμη καλύτερο. Τα οφέλη του λεμονιού στο τηγάνισμα1. Πιο τραγανή κρούστα Το κιτρικό οξύ του λεμονιού συμβάλλει στη διάσπαση μικρών υπολειμμάτων στο λάδι και βοηθάει το φαγητό να αποκτήσει πιο τραγανή και χρυσαφένια υφή.2. Λιγότερο πιτσίλισμα Το λεμόνι σε συνδυασμό με το αλάτι μειώνει το έντονο πιτσίλισμα, κάνοντας το μαγείρεμα πιο ασφαλές και καθαρό. 3. Τέλος στις "βαριές" μυρωδιές Κατά το τηγάνισμα ψαριού ή θαλασσινών, λίγες σταγόνες λεμόνι...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(56)
- Άμυνα(27)
- Αστυνομικά(18)
- Εκπαίδευση(200)
- Εργασία(43)
- Θρησκεία(15)
- Κοινωνία(560)
- Νομικά(25)
- Ομογένεια(3)
- Πολιτική(407)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.