πριν από  18 ώρες 1 λεπτά

Tilestwra.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Γιατί να ρίξετε μερικές σταγόνες λεμόνι στο λάδι πριν το τηγάνισμα; Τα τηγανητά φαγητά έχουν μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας: τραγανά απέξω, αφράτα και ζουμερά από μέσα. Είτε πρόκειται για πατάτες, κοτόπουλο ή ψάρι, το τηγάνισμα δίνει γεύση και υφή που δύσκολα αντιστέκεται κανείς. Ωστόσο, οι έμπειροι μάγειρες αποκαλύπτουν ένα μικρό μυστικό: λίγες σταγόνες λεμόνι στο λάδι πριν το τηγάνισμα μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά. Και αν προσθέσετε και μια πρέζα αλάτι, το αποτέλεσμα γίνεται ακόμη καλύτερο. Τα οφέλη του λεμονιού στο τηγάνισμα1. Πιο τραγανή κρούστα Το κιτρικό οξύ του λεμονιού συμβάλλει στη διάσπαση μικρών υπολειμμάτων στο λάδι και βοηθάει το φαγητό να αποκτήσει πιο τραγανή και χρυσαφένια υφή.2. Λιγότερο πιτσίλισμα Το λεμόνι σε συνδυασμό με το αλάτι μειώνει το έντονο πιτσίλισμα, κάνοντας το μαγείρεμα πιο ασφαλές και καθαρό. 3. Τέλος στις "βαριές" μυρωδιές Κατά το τηγάνισμα ψαριού ή θαλασσινών, λίγες σταγόνες λεμόνι...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα
    Palo presentation